29 Ağustos 2008 Cuma

Cinsel Oyuncaklar








Aliskanlik haline gelen herseyden zevk alma orani, zamanla düser. Bunlara seks de dahildir. Ister ayni evde oturun ister oturmayin, birbirinizi sik sik görmeniz bile yatak hayatinizi monoton bir hale getirebilir bu birliktelikler.
Seks poziyonlarini degerlendirin, hem sizin hem de partnerizin için degisik pozisyonlarda seks yapmak yatak hayatiniza bir degisiklik getirebilir.
Eski günlerinizi hatirlayin, o romantizmi tattiginiz günleri. Ayni romantik ortami tekrar yaratmaya çalisin. Bu konuda genelde bayanlarin çabasi vardir ama erkekler denemeye yeltenmeden burun kivirirlar. Esasinda hayatinizi basladiginiz dönemlerde hiç de burun kiviracak bir ortam olarak görmüyordunuz bunu!
Seks oyuncaklari da bu konuda oldukça yardimci olurlar. Hem zevk için, hem degisiklik, hem de cinsel performansi arttirmak için oyuncaklarin kullanimi tavsiye edilmektedir. Bu konuda çok çesit vardir ve herbirinin kullanimi farkli olmasina ragmen amaçlari aynidir (seksten daha fazla zevk duymak ve insanlarin seks hayatina degisiklik getirmek).
En sik rastlanan ve kullanilan seks oyuncaklari; vibratörler ve dildolardir.
Vibratör
Genelde penis seklindedirler. En büyük özellikleri titresimli olmalaridir. Bu titresim sayesinde de insanlari uyarir ve cinsel yönden zevk almalarini saglar. Elektrik ve pille çalisanlari vardir. Bazilarinin yüzeyi pürüzsüzken bazilarinki de ufak sisiklerden olusur. Vibratörlerin çogu kadinlar için üretilmistir ama nadiren olsa bile erkekler için üretilmis olanlari da piyasada bulmak mümkündür. Hem cinsel iliski esnasinda hem de masturbasyon araci olarak kullanilirlar.
Dildo
Dildolarin anlami yapay penistir. Diger bir özellikleri ise sadece manuel olarak kullanimlaridir. Dildolar hem kadinlar hem de erkekler için kullanilabilirler. Bazen lezbiyenler tarafindan da tercih edilirler. Ayrica impotans sorunu yasayan erkeklerin dildolari kullanmalari tavsiye edilir.
Diger Seks Oyuncaklari
Anal Vibratör
Anal vibratörler genelde anal seks yapmadan evvel hazirlik için kullanilan araçlardir. Rektuma takilirlar ve bu bölgedeki adeleleri gevsetmede ve rahatlamada önemli rol oynarlar.
Özel Komdom-Klitoris Uyarici-Gidiklayici
Esasinda hepsi ayni ürünün bir parçasidir. Kadini daha fazla uyarabilmek için penise takilan araçlardir.
Özel kondomlar, penisi daha kalin veya daha uzun bir hale getirirler. Her ne kadar bazi uzmanlar penisin boyutunun sekten alinacak zevk ile bir alakasi olamdigini savunsa da bunun gerçek hayatta oldukça farkli oldugunu bilmekteyiz. Küçük ve kisa penisler pek fazla haz vermezler.
Klitoris uyaricilari ise plastikten yapilmis daire seklinde bir araçtir. Bu daire penise takilir. Bu dairenin etrafinda degisik sisikler ve "dügmeler" vardir. Cinsel iliski esnasinda klitorisi degme yetenegi olusturup, klitorisi uyarirlar. Herhalde bayanlarin da en çok sikayet ettigi konulardan bir tanesi de cinsel iliski esnasinda penisin yakindan uzaktan klitorise degememesidir.
Gidiklayicilar ise genelde kavucuktan yapilmis olup etrafinda degisik uzantili cisimlerin bulunmasindan olusur; örnegin parmaklar gibi. Cinsel iliski esnasinda kadini uyarici rol oynarlar.
Seks Bebekleri
Bunlar gerçek boyutlarda erkek ve kadin bedenini olusturan sisme bebeklerdir. Istenildigi takdirde ses kutulariyla da satin alinabilirler.
DIKKAT: Seks oyuncaklarindan AIDS ve diger bulasici hastaliklar geçebilir. Tavsiyemiz seks oyuncaklarinizi birden fazla kisiyle kullanmamaniz.

Hiç yorum yok: